www.veka.rs
Home O nama Proizvodni program Veka kvalitet Proizvođači VEKA stolarije Postanite VEKA partner  
 
Srbija  Crna Gora  Albania    -  Deutsch  English       
  Profilski sistem
  Proizvodne grupe
  VEKA rešenja
    Kombinacija sistema
    Primeri kombinacija
    Dimenzije i oblici
  Boje i dekori
    Sistem ukrasnih lajsni
  Profilski sistemi širom sveta
  Panelni sistemi
  Virtuelni Showroom

  VEKA paleta boja
Uverite se i sami u široku lepezu boja i tekstura „drveta“ koja može zadovoljiti ukus i onih najprobirljivijih.
 više

Za više boja u životu

Vrata i prozori u boji daju posebnu čar svačijem domu. Kompanija VEKA nudi široku lepezu boja i tekstura „drveta“ koja može zadovoljiti ukus i onih najprobirljivijih. Boju prozora možete izabrati u skladu sa bojom fasade Vaše kuće ili zgrade. Trake u boji se mogu postaviti na jednu ili obe strane i dozvoljavaju bezbroj kombinacija, ukoliko želite da Vam je boja unutrašnje strane prozora drugačija od spoljne.


Proveren kvalitet

Što se tiče površine profila u boji, VEKA sama ovde postavlja visoke standarde kvaliteta, kao i kod ekstrudiranja profila. Naš proizvodni proces garantuje strukture i boje koje su veoma otporne na sve vremenske neprilike i vremenom ne menjaju boju – čak i pri jakom sunce ili ekstremnoj morskoj klimi.


Reciklaža

U Beringenu-Nemačka VEKA Umwelttechnik GmbH poseduje najmodernije postrojenje za reciklažu PVC-a. Ovde se vrši kompletna reciklaža PVC-prozora, vrata, roletni i PVC-panela, od seckanja do automatskog sortiranja materijala. Naravno ovo se podrazumeva i za profile u boji. Najmodernija tehnologija prepoznaje boje i odgovarajuće sortira materijale. PVC dobijen reciklažom, se bez imalo gubitka na kvalitetu ponovno upotrebljava u proizvodnji novih profila.
 

  odštampaj stranu
  na vrh strane
  nazad