www.veka.rs
Home O nama Proizvodni program Veka kvalitet Proizvođači VEKA stolarije Postanite VEKA partner  
 
Srbija  Crna Gora  Albania    -  Deutsch  English 
Profilski sistemi
    ARLINE 82
    SOFTLINE 82
    EFFECTLINE
    ALPHALINE 90
    TOPLINE AD
    SOFTLINE 70 AD
    SWINGLINE
    SOFTLINE 70 MD
    VEKAVARIANT
  Proizvodne grupe
  VEKA rešenja
  Profilski sistemi širom sveta
  Panelni sistemi
  Virtuelni Showroom

  Unesite boje u život
Prozori i vrata u boji daju poseban karakter.
 više
  Termoizolacija
VEKA profili i optimalna termoizolacija
 više
  Zvučna izolacija
VEKA profili i zvučna izolacija
 više
  Sigurnosna zaštita
VEKA profili za Vašu sigugornost
 više
  Dugoročnost i održavanje
VEKA profili su dugoročni i laki za održavanje
 više
  Zaštita životne sredine
VEKA profili i naša životna sredina
 više
  Zašto VEKA profili
Poverenje je ključna stvar kod gradnje i renoviranja.
 više
VEKA ekstra kvalitet
Saveti stručnjaka za udobniji dom
 više
   

Za udobniji dom

Dolazimo kući, i opuštamo se u prijatnoj atmosferi sopstvenog doma. On je centar našeg života, pruža nam sigurnost i mir, predstavlja mesto na kome se okuplja porodica. Prozori najdirektnije utiču na kvalitet stanovanja. Oni propuštaju svetlost u prostoriju, štite od vetra, svih vremenskih prilika i buke, a zadržavaju prijatnu temperaturu tamo gde je potrebna.
Zahvaljujući najsavremenijoj izolacionoj tehnici, VEKA prozori omogućuju uštedu dragocene energije, štite okolinu i Vaš kućni budžet.

Rado ćemo Vam pružiti odgovarajući savet!


 

Dobar savet stručnjaka

Poverenje je ključna stvar kod gradnje i renoviranja. Zato je najvažnije odabrati pouzdanog partnera. Kao preduzeće sertifikovano i specijalizovano za izradu prozora od VEKA profila rado ćemo Vam pružiti pouzdane i kompetentne odgovore na sva pitanja u vezi sa prozorima i vratima.
Oslonite se na naše iskustvo u proizvodnji i najsavremeniju tehniku izrade prozora proverenog kvaliteta.


 

Radost oblikovanja

Prozori nisu, i ne treba da budu, konfekcijska roba. Svaki VEKA prozor je jedinstven, proizveden u skladu sa Vašim potrebama u specializovanim radionicama i prilagođen arhitekturi Vašeg objekta. Da bi ispunili Vaše zahteve i očekivanja, VEKA sistemi nude veoma veliki broj profila ramova i krila, kao i dodatnih elemenata.

Vašoj kreativnoj slobodi gotovo da nisu postavljene granice, bez obzira da li želite prozore u beloj ili nekoj drugoj boji, da li su Vam potrebni pravougaoni, lučni ili ovalni prozori, svedenih linija ili sa detaljima kao što su ukrasne prečke. Mogućnosti da izrazite svoj ukus i stil su praktično neograničene.

Za ekstra VEKA – kvalitet

VEKA profilski sistemi su proizvedeni po najsavremenijoj tehnologiji, a ipak su veoma ekonomični. Kompanija VEKA AG proizvodi profile vrhunskog kvaliteta u skladu sa tržišnim trendovima, koji podrazumevaju trajnost, pouzdanost i očuvanje energetske efikasnosti.

VEKA profilski sistemi, svojim kvalitetom prevazilaze stroge nemačke standarde. Zbog debljine spoljašnih zidova u klasi A, i stabilne konstrukcije profila, prozori su trajni i čvrsti na spojevima.

VEKA je posebna ne samo zbog kvaliteta profila. U svom asortimanu ova kompanija nudi široku paletu sistema koji su međusobno kompatibilni. Planerima, arhitektama i gradevinskim izvođačima je na raspolaganju praktično neograničen broj mogućih dizajnerskih rešenja, kao i jedinstveni logistički sistem isporuke, sveobuhvatan servis, profesionalna izrada i ugradnja od strane sertifikovanih VEKA partnera.
 

 VEKA  ZA  PROZORE      Zur Startseite     DUGOG   VEKA             


 

  odštampaj stranu
  na vrh strane
  nazad