www.veka.rs
Home O nama Proizvodni program Veka kvalitet Proizvođači VEKA stolarije Postanite VEKA partner  
 
Srbija  Crna Gora  Albania    -  Deutsch  English       
  Organizacija
  Logistika
  Tehnika
  Marketing

 

SISTEM VEKA
     - Vrhunski kvalitet
     - Pouzdan partner
     -
Izuzetna usluga
     -
Savršena rešenja

 

         - Princip partnerstva
         Partnerstvo je vrlo važno
        
više


Postanite VEKA partner

        Onaj ko danas želi biti uspešan na tržištu stolarije, mora imati jednog snažnog partnera. Jednog partnera, koji ne samo da isporučuje prvoklasne produkte, nego pored toga pruža i komercijalnu i reklamnu podršku. VEKA je taj snažni partner. Kao svetski broj 1. u prozorskim sistemima od PVC-a, VEKA garantuje optimalni kvalitet i paletu profila prilagođenu potrebama stručne proizvodnje. Raznovrsnost konstrukcija, kojim možete ispuniti i najzahtevnije želje u obliku i boji, je jedinstvena.
        Konstruktivna saradnja sa našim proizvodnim partnerima je tema za posebnu pohvalu. Uz to, sada i prodajno orjentisana marketinška podrška. Od atraktivnog prodajnog prospekta pa sve do reklamnih oglasa, VEKA nudi sve što pospešuje prodaju i svojim partnerima u odnosu na konkurenciju osigurava jasnu prednost.

Kada Vam je VEKA partner za prozorske sisteme, Vaši klijenti dobijaju najbolju i najraznovrsniju ponudu.

Vaši rokovi će biti ispoštovani, zahvaljujući VEKA logističkom centru, jedinstvenom na našem tržištu stolarije. Standardne boje isporučujemo za samo 7 dana, a boje po posebnoj narudžbini, za najviše 20 radnih dana. Paletu profila od 70 mm, koju čine tri linije dizajna TOPLINE, SWINGLINE i SOFTLINE 70, VEKA je upotpunila novim sistemom ALPHALINE 90, od 90 mm.

VEKA profili su sinonim za vrhunsku tehnologiju, superioran kvalitet, praktično neograničene mogućnosti dizajna, kao i za visok nivo ekonomičnosti. Svojim partnerima, VEKA pruža veliki broj relevantnih usluga, od elektronske obrade podataka, preko besplatnog transporta do Vaše radionice, do individualne marketinške podrške.

To je ono što VEKA partnere čini još uspešnijim.

Informišite se o prednostima koje stičete kao partner kompanije VEKA. Pozovite nas, rado ćemo ugovoriti sastanak, ili nas potražite na internet adresama:

www.veka.com www.veka.de, www.veka.rs

VEKA za prozore dugog veka

11000 Beograd, Srbija
           Izvorska 36/6,
Tel. +381 (0) 11 30 57 181
Fax. + 381 (0) 11 30 57 182
GSM: + 381 (0) 63 222 076;
GSM: 0 381 (0) 63 422 822
e-mail:
vtasevski@veka.rs;
        
  
vtasevski@veka.com


više

 

  odštampaj stranu
  na vrh strane
  nazad