www.veka.rs
Home O nama Proizvodni program Veka kvalitet Proizvođači VEKA stolarije Postanite VEKA partner  
 
Srbija  Crna Gora  Albania    -  Deutsch  English       
 
  Sajmovi
    Sajam Nirnberg 2018
    Sajam Nirnberg 2016
    Sajam Nirnberg 2014
    Sajam Nirnberg 2012
  Sajam Nirnberg 2010
    Sajam Nirnberg 2008
     

 
Internacionalni sajam prozora, vrata i fasade
Održava se svake druge godine

24. - 27.03.2010.

Sajam u Nirnbergu
 
Fensterbau / frontale
2010

Internacionalni sajam prozora, vrata i fasade

Od 24. do 27. marta je u Nirnbergu održan sajam Fensterbau/frontale 2010. najveći i vodeći internacionalni stručni sajam stolarije i pratećeg programa.

Tokom četiri dana trajanja sajma u Nirnbergu ukupno 1.270 izlagača iz 35 zemalja su u halama od 1 do 8 predstavili svoje novitete i moderne tehnologije.
„Očuvanje energije i klimatske promene su glavne teme kojima se bavi i ovogodišnji sajam. Bilo je zanimljivo videti koliko inovacija su pripremile kompanije da bi se sukobile sa ovim izazovima“ rekao je Willy Viethen, direktor sajma.

VEKA široka paleta proizvoda i ponude

Kompanija VEKA AG iz Sendenhorsta, jedan od najvećih izlagača na sajmu u Nirnbergu, je prikazala svoj moto "Kvalitet, poverenje, sigurnost" kao temelj politike poslovanja i približila ga svim posetiocima.

U hali 6 (štand 253) smo predstavili čitavu paletu sistema, pored 70-mm-sisteme TOPLINE, SOFTLINE i SWINGLINE, kao i sistem APLPHALINE sa dubinom ugradnje od 90-mm, kojim se garantuje postizanje maksimalne termoizolacione vrednosti, predstavljen je I novi sistem VEKASLIDE za podizno-klizna-vrata, kao I novi prag sa odvojenom termikom I proširena paleta sistema za kutije za roletne VEKAVARIANT, I da ne zaboravimo čitav paket servisnih usluga za VEKA partnere.

Reciklaža je takođe bila jedna od centralnih tema na VEKA štandu. Predstavljen je i "Projekat budućnost" u kojem je prezentovan novi sistem sa ugradnom dubinom od 82 mm, i kako zamišljamo prozor u budućnosti. Centralne teme ovog projekta su: prozorske konstrukcije sa visokim termoizolacionim karakteristikama, novi termoizolacioni materijali, inovacije po pitanju tehnologije provetravanja i proizvodnje, nove paleta folija, kao i novi "Full Service Portal" sa mnogim bitnim online-uslugama dostupnim VEKA partnerima.VEKA-štand na sajmu Fensterbau/frontale je već odavno pravi magnet za posetioce.  I u ovoj godini smo u hali  6 iznova prikazali inovativna rešenja u oblasti stolarije i „daleke poglede“ u budućnost stolarije.
 
 Na štandu VEKA AG su pored aktuelnih sistema za prozore namenjenih za nemačko tržište bili dodatno izloženi i sistemi za internacionalno tržište, koji idealno odgovaraju arhitekturi, kao i klimatskim i tehničkim osobenostima specifičnim za različite  zemlje i uslove.
 Na sajmu Fensterbau/frontale 2010 su tehnologija proizvodnje prozora i vrata od različitih materijala zajedno sa tehnologijom sistema predstavljale centralnu suštinu sajma.
 Premijera: Predstavljena je i nova paleta boja sa  metalik- optikom,
sa smanjenom apsorpcijom toplote, kao i novi sistem sa dubinom ugradnje od 82 mm.

 

 


 


       
 

 


 

  odštampaj stranu
  na vrh strane
  nazad