www.veka.rs
Home O nama Proizvodni program Veka kvalitet Proizvođači VEKA stolarije Postanite VEKA partner  
 
Srbija  Crna Gora  Albania    -  Deutsch  English       
  DIN ISO 9001
  RAL Sertifikat o kontroli kvaliteta
  Karakteristike proizvoda
  Termoizolacija
    Zvučna izolacija
    Sigurnosna žaštita
    Dugoročnost i održavanje
    Zaštita životne sredine

  Propisi o uštedi energije
VEKA profili i propisi EnEV
 više
  Koeficijent propustljivosti toplote
Pojedinačne U-vrednosti  VEKA profilskih sistema
 više
  Udobnost
Izolacija za bolju klimu u prostorijama u kojima boravimo
 više

Termoizolacija

Kada je reć o termoizolaciji objekta, prozori i vrata predstavljaju najbitniji faktor. Pravilnom primenom niza mera možete iskoristiti najveće energetske potencijale.
 

VEKA profili podrazumevaju ostvarenje standarda propisanih zakonima o termoizolaciji kako za novogradnju, tako i za renovirane objekte. Takodje će veoma lako biti postignute visoke norme, odredjene novim  Propisom o uštedi energije (EnEV).
 
Kada je reč o termoizolaciji prozora, najbitnija stavka je koeficijent propuštanja toplote (takozvana U-vrednost). Upotrebom specijalnog  termo stakla i vrhunskih VEKA- PVC profila  i njihovom višekomornom tehnologijom, postižu se optimalni rezultati.

VEKA prozori ne ispunjavaju sve ove uslove samo svojim atraktivnim dizajnom, već svojim izvanrednim unutrašnjim vrednostima: postojanost, vrhunski izolacioni-višekomorni sistemi smanjuju troškove grejanja i pružaju maksimalnu zaštitu i sigurnost. Optimalna zaštita od buke podiže kvalitet i nivo komfora stanovanja, a materijal se lako održava, otporan je na vremenske nepogode, postojan je i obezbeđuje atraktivan izgled prozoru. Metalalna ojačanja kompatibilna VEKA sistemima, garantuju visok nivo sigurnosti.  

 

  odštampaj stranu
  na vrh strane
  nazad