Фигура 7 копия 4

EFFECTLINE – EKONOMIČAN SISTEM PROVERENOG KVALITETA

20.09.2021.

Prozori i vrata od PVC profila kompanije VEKA AG  su veoma trajni i otporni na sve vremenske uticaje: vetar i kišu, vrućinu i hladnoću. Leti vam čuvaju hladovinu u stanu, a zimi zadržavaju prijatnu toplotu. VEKA PVC profili za prozore i vrata pružaju brojne mogućnosti izbora, kako oblika profila, tako i širok spektar atraktivnih i kvalitetnih boja.

EFFECTLINE je sistem profila koji je kompanija VEKA namenski proizvela za upotrebu u stambenim i poslovnim objektima. Sistem EFFECTLINE je proizveden po najsavremenijoj tehnologiji, ispunjava sve najnovije evropske standarde, a pritom je veoma ekonomičan.

Zahvaljujući elegantnoj širini profila, prozori od EFFECTLINE sistema propuštaju veliku količinu svetla u prostorije, a zahvaljujući svom klasičnom dizajnu sa blago zaobljenim konturama, savršeno se uklapaju u sve vrste građevinskih stilova.


Osnovna ugradna dubina od 70 mm i sistem od 5 komora obezbeđuju optimalnu termičku izolaciju, što omogućava značajnu uštedu energije pri grejanju i hlađenju.

EFFECTLINE sistem je kompatibilan sa velikim brojem dopunskih i priključnih elemenata iz palete sistema sa osnovnom dubinom ugradnje od 70 mm, što obezbeđuje veliku fleksibilnost upotrebe. Pored toga, u prozore od sistema EFFECTLINE mogu se ugraditi standardni okovi, a profili sadrže fabrički koekstrudiranu, zavarenu svetlu zaptivku od mekog PVC-a. Sistem sa dva nivoa zaptivanja u modernoj sivoj boji štiti od niskih i visokih temperatura, vetra i vlage. Lajsne za staklo su usklađene za ugradnju termo-stakla debljine do 24 mm. Vrhunski VEKA kvalitet čine profili klase A prema DIN EN 12608, sa debljinom spoljašnjih zidova profila od 3 mm i 2,7 mm kod zidova u žljebu i oblastima spajanja (tolerancija do ±0,2 mm). Čelično ojačanje u ramu i krilu prozora garantuje statičku stabilnost i dugoročnu funkcionalnost. Moguća je upotreba istog čelika za ram i krilo prozora.

Još jednom je kompanija VEKA AG proizvela profil vrhunskog kvaliteta u skladu sa tržišnim trendovima, koji podrazumevaju trajnost, pouzdanost i očuvanje energetske efikasnosti. VEKA profilski sistemi svojim kvalitetom prevazilaze stroge nemačke standarde. Zbog debljine spoljašnih zidova u klasi A i stabilne konstrukcije profila, prozori su trajni i čvrsti na spojevima.

VEKA je posebna ne samo zbog kvaliteta profila. U svom asortimanu ova kompanija nudi široku paletu sistema koji su međusobno kompatibilni. Planerima, arhitektama i građevinskim izvođačima je na raspolaganju praktično neograničen broj mogućih dizajnerskih rešenja, kao i jedinstveni logistički sistem isporuke, sveobuhvatan servis, profesionalna izrada i ugradnja od strane sertifikovanih VEKA partnera.

VEKA prozori su izvanredno rešenje kako za novogradnju, tako i za renoviranje starih zgrada, zahvaljujući vrhunskim PVC profilima, prilagodljivim za sve vrste objekata. Među više od 1600 profila, lajsni i dodatnih delova za različite linije sistema, sigurno ćete naći pravo rešenje i za vaše nove prozore. Pronađite vama najbliže proizvođače VEKA stolarije https://veka.rs/kupci/ i uverite se u mnogobrojne prednosti VEKA sistema za prozore i vrata.