Фигура 7 копия 4 Untitled-1

KOMPANIJA DANITO: SNAGA, PRECIZNOST, DUGOVEČNOST

5.12.2021.

Koliko dugo proizvodite stolariju i šta je tajna vašeg uspeha?  

Kompanija DOO DANITO je osnovana 2005. godine i od samog osnivanja paradigma razvoja je ideja da proizvodi koji izlaze iz proizvodnog pogona moraju težiti savršenstvu i da zadovoljstvo kupaca mora biti nešto što je apsolutni imperativ. Takav pristup se pokazao ispravnim i DOO DANITO je danas jedna od najvećih i najprepozantljivijih kompanija u ovoj oblasti u celoj Srbiji.

Imate odličnu saradnju sa nemačkom kompanijom VEKA, čije PVC profile koristite. Kakva je vaša saradnja sa kupcima stolarije?

Saradnjom premium brenda VEKA sa kompanijom DOO DANITO, koja ima pogone u kojima radi visokokvalifikovana i iskusna radna snaga na najsavremenijim nemačkim mašinama, dobija se vrhunski gotovi proizvod koji je za kupca najvažniji. Pristup svakom kupcu, bez obzira na veličinu posla, je identičan i uvek se trudimo da edukujemo kupce kako bi izabrali najbolju moguću PVC stolariju za sebe (kako u pogledu kvaliteta, tako i u pogledu cene). Krajnji rezultat uvek mora da bude da je klijent dobio makar za nijansu više od onoga što je platio.


Da li je uzimanje mera i procena vrednosti projekta besplatno? Šta vaši klijenti mogu da očekuju kada vas kontaktiraju i kakvi su uslovi garancije koju dajete?

Besplatna procena radova (izlazak na teren), poštovanje ugovorenih rokova  i garancija na profile, okove i izvršene radove je nešto što se podrazumeva (garancija na profile - 5 godina, na okove 10 godina ili 15000 otvaranja). Bitnije od same garancije je potpuna otvorenost prema kupcima i maksimalna angažovanost da se eventualne reklamacije reše u najkraćem mogućem roku čak kada i same garancije isteknu.  


Koji VEKA profili su kod vas najtraženiji i koje sisteme biste izdvojili?  

Najprodavanija PVC stolarija je od profila VEKA 70mm EFFECTLINE sa dvoslojnim staklom (prosečna Uw vrednost 1,4 W/ m²K), dok je za zahtevnije kupce sve prodavanija stolarija od profila VEKA 82mm MD sa troslojnim staklom (prosečna Uw vrednost 0,95 W/ m²K). Sve je veći broj klijenata koji se odlučuje za stolariju sa dodatkom aluminijumskih obloga sa spoljne strane (VEKA 82mm MD ALU-CLIP) i za VEKA 82mm MD profile u SPECTRAL bojama (jedinstevene boje na tržištu koje samo VEKA ima).

Koji su dalji ciljevi vaše kompanije?

Cilj kompanije DOO DANITO je da i dalje prati sve trendove u proizvodnji i usavršava na svaki mogući način svoju proizvodnju i samim tim i gotove proizvode, kako bi klijenti kupovinom PVC stolarije bili sigurni da u svakom momentu dobijaju potpuno identičan kvalitet kao i kupci u Nemačkoj ili Švajcarskoj.