www.veka.rs
Home O nama Proizvodni program Veka kvalitet Proizvođači VEKA stolarije Postanite VEKA partner  
 
Srbija  Crna Gora  Albania    -  Deutsch  English 
Profilski sistemi
    ARLINE 82
    SOFTLINE 82
    EFFECTLINE
    ALPHALINE 90
    TOPLINE AD
    SOFTLINE 70 AD
    SWINGLINE
    SOFTLINE 70 MD
    VEKAVARIANT
  Proizvodne grupe
  VEKA rešenja
  Profilski sistemi širom sveta
  Panelni sistemi
  Virtuelni Showroom

  Unesite boje u život
Prozori i vrata u boji daju poseban karakter.
 više
  Termoizolacija
VEKA profili i optimalna termoizolacija
 više
  Zvučna izolacija
VEKA profili i zvučna izolacija
 više
  Sigurnosna zaštita
VEKA profili za Vašu sigugornost
 više
  Dugoročnost i održavanje
VEKA profili su dugoročni i laki za održavanje
 više
  Zaštita životne sredine
VEKA profili i naša životna sredina
 više
Zašto VEKA profili
Poverenje je ključna stvar kod gradnje i renoviranja.
 više
  - Za udobniji dom
- Dobar savet stručnjaka
- Za ekstra VEKA kvalitet
 više

Zašto VEKA profili

Poverenje je ključna stvar kod gradnje i renoviranja. Zato je najvažnije odabrati pouzdanog partnera. Kao preduzece sertifikovano i specijalizovano za izradu prozora od VEKA profila rado ćemo Vam pružiti pouzdane i kompetentne odgovore na sva pitanja u vezi sa prozorima i vratima. Oslonite se na naše iskustvo u proizvodnji i najsavremeniju tehniku izrade prozora proverenog kvaliteta..

Štednja energije se isplati
Inovativna višekomorna konstrukcija stabilnog VEKA profila pruža najviši nivo termoizolacije. Time se znatno smanjuje potrošnja energije kao i troškovi grejanja i hlađenja.


Savršena klima u Vašem domu
Izvrsna termoizolaciona svojstva VEKA profila održavaju konstantnu temperaturu u prostoriji i stvaraju prijatnu atmosferu. Dodatne zaptivke pružaju optimalnu zaštitu od visokih i niskih temperatura i promaje.


Povećana sigurnost

U zavisnosti od položaja i dostupnosti prozori moraju ispunjavati sasvim različite sigurnosne zahteve. Prozore od VEKA profila moguće je, ukoliko Vi to želite, opremiti specijalnim okovima, staklom i ručicama, što će ih učiniti otpornima na provalu.

Raznovrsnost boja
Prozori i vrata u boji daju posebnu čar svakom domu i pružaju Vam mogućnost da svakom prostoru date svoj lični pečat. Kod nas imate mogućnost izbora između više od 50 boja, kao i rustikalne teksture/dezene drveta – izvanredna rešenja za svačiji ukus i svaki tip kuće.

Vrhunska zvučna izolacija
Buka smanjuje udobnost stanovanja i može čak ugroziti i zdravlje. Već i standardni prozori od VEKA profila štite od buke, a mogu se i dodatno opr emiti kako bi zadovoljili najviše standarde zvučne izolacije.


Vrednosti za budućnost
Novi prozori predstavljaju isplativu investiciju koja povećava vrednost Vaše nekretnine. Visokokvalitetni VEKA profili izuzetno glatke površine ostaju godinama lepog izgleda, lako se i brzo održavaju i ne treba ih nikada ponovo bojiti.


Za više podataka i dodatne tehničke informacije obratite se Vašem regionalnom predstavniku ili VEKA savetniku za sistemske profile.

 

  odštampaj stranu
  na vrh strane
  nazad