Фигура 7 копия 4 Untitled-1
Postanite VEKA partner

Onaj ko danas želi biti uspešan na tržištu stolarije, mora imati jednog snažnog partnera. Jednog partnera, koji ne samo da isporučuje prvoklasne produkte, nego pored toga pruža i komercijalnu i reklamnu podršku. VEKA je taj snažni partner. Kao svetski broj 1. u prozorskim sistemima od PVC-a, VEKA garantuje optimalni kvalitet i paletu profila prilagođenu potrebama stručne proizvodnje. Raznovrsnost konstrukcija, kojim možete ispuniti i najzahtevnije želje u obliku i boji, je jedinstvena.

Konstruktivna saradnja sa našim proizvodnim partnerima je tema za posebnu pohvalu. Uz to, sada i prodajno orjentisana marketinška podrška. Od atraktivnog prodajnog prospekta pa sve do reklamnih oglasa, VEKA nudi sve što pospešuje prodaju i svojim partnerima u odnosu na konkurenciju osigurava jasnu prednost.


Kada Vam je VEKA partner za prozorske sisteme, Vaši klijenti dobijaju najbolju i najraznovrsniju ponudu.

Vaši rokovi će biti ispoštovani, zahvaljujući VEKA logističkom centru, jedinstvenom na našem tržištu stolarije. Standardne boje isporučujemo za samo 7 dana, a boje po posebnoj narudžbini, za najviše 20 radnih dana. Paletu profila od 70 mm, koju čine dve linije dizajna SWINGLINE i SOFTLINE 70, VEKA je upotpunila novim sistemima SOFTLINE 76, ARTLINE i SOFTLINE 82.

VEKA profili su sinonim za vrhunsku tehnologiju, superioran kvalitet, praktično neograničene mogućnosti dizajna, kao i za visok nivo ekonomičnosti. Svojim partnerima, VEKA pruža veliki broj relevantnih usluga, od elektronske obrade podataka, preko besplatnog transporta do Vaše radionice, do individualne marketinške podrške.

To je ono što VEKA partnere čini još uspešnijim.Informišite se o prednostima koje stičete kao partner kompanije VEKA. Pozovite nas, rado ćemo ugovoriti sastanak, ili nas potražite na internet adresama:
www.veka.com, www.veka.de, www.veka.rs

VEKA koncept partnerstva

Snažni zajedno - uspešni zajedno

Za nas, kao porodičnu kompaniju, partnerstvo znači ophoditi se prema drugima s poštovanjem i uvažavanjem, zalagati se za zajedničke ciljeve i razumevanje i ispuniti želje i zahteve naših kupaca što je moguće sveobuhvatnije.

Zbog toga, naš koncept partnerstva podržava proizvođače prozora u svim oblastima, počev od savršenog proizvoda i usluge isporuke, optimizacije proizvodnje i IT usluge, do prodaje i marketinške podrške, širokog programa obuke i seminara i razvoja novih strategija kompanije.

Čak i oni koji tek počinju sopstvenu proizvodnju prozora, mogu uživati u VEKA podršci već u samom osnivanju preduzeća - od opremanja proizvodnih pogona i izložbenih prostorija, do obuke zaposlenih.

Kao VEKA partner, možete se osloniti na višedecenijsko iskustvo jednog od vodećih svetskih proizvođača PVC profila, za sistematski pristup uspehu - i u dobrim i u teškim vremenima. Mnoga naša dugogodišnja partnerstva, koja karakteriše otvoren i ravnopravan dijalog, potvrđuju uspeh ovog proverenog modela.


Vaše prednosti kao VEKA partnera:

• VEKA kvalitet, izrađen u Nemačkoj, sa debljinom zida u skladu sa DIN EN 12608, klasa A

• Direktna isporuka do sedišta proizvodnje u roku od max. sedam dana

• Garancija dostupnosti zaliha za sve ključne profile

• Tehnička podrška za sve tipove profila

• VEKA tehnička podrška na licu mesta rešava probleme pri radu i optimizuje proizvodnju

• Interni servisni tim za IT savetovanje i podršku

• Širok spektar partnerskih seminara i konferencija kupaca

• Obuka i upoznavanje Vaših zaposlenih u VEKA tehničkom centru

• Individualna marketinška podrška, podrška u poslovnoj strategiji prodaje, PR, Internet

• Razmena informacija o tenderima i objektima

• Promocija partnera - profesionalne marketinške kampanje sa različitim temama

• Pomoć u prodaji i planiranju putem digitalnih medija: virtuelni izložbeni salon, pronalazač proizvoda na web adresi i online WinDoPlan

• PR i lobiranje za PVC prozore i još mnogo toga
Naš poslovni predlog za Vas:

Pokrenite sopstvenu proizvodnju stolarije


Ukoliko želite da postanete proizvođač PVC stolarije, možete u potpunosti da se oslonite na našu podršku – od saveta o uređenju proizvodnog prostora i izložbenog salona, pa do obuke Vaših saradnika. Mi ćemo Vas pripremiti za borbu sa konkurencijom. Od našeg predanog učinka svakako ćete profitirati. Oslonite se na VEKA-u: na uspeh uz pouzdan sistem. Slobodno nas kontaktirajte.