Фигура 7 копия 4

Prednosti izolacije

Termoizolacija


Kada je reć o termoizolaciji objekta, prozori i vrata predstavljaju najbitniji faktor. Pravilnom primenom niza mera možete iskoristiti najveće energetske potencijale.

VEKA profili podrazumevaju ostvarenje standarda propisanih zakonima o termoizolaciji kako za novogradnju, tako i za renovirane objekte. Takodje će veoma lako biti postignute visoke norme, odredjene novim Propisom o uštedi energije (EnEV).

Kada je reč o termoizolaciji prozora, najbitnija stavka je koeficijent propuštanja toplote (takozvana U-vrednost). Upotrebom specijalnog termo stakla i vrhunskih VEKA- PVC profila i njihovom višekomornom tehnologijom, postižu se optimalni rezultati.

VEKA prozori ne ispunjavaju sve ove uslove samo svojim atraktivnim dizajnom, već svojim izvanrednim unutrašnjim vrednostima: postojanost, vrhunski izolacioni-višekomorni sistemi smanjuju troškove grejanja i pružaju maksimalnu zaštitu i sigurnost. Optimalna zaštita od buke podiže kvalitet i nivo komfora stanovanja, a materijal se lako održava, otporan je na vremenske nepogode, postojan je i obezbeđuje atraktivan izgled prozoru. Metalalna ojačanja kompatibilna VEKA sistemima, garantuju visok nivo sigurnosti.